Kauniaisten musiikkijuhlien ennakko-ohjelma on julkistettu 23.5.2019.

Uusi maailma 25.10.-3.11.2019

Vuoden 2019 festivaali tuo loka-marraskuun vaihteen pimeyteen kansainvälisten tähtien säihkettä ja nuorten taiteilijoiden tulisia tulkintoja. Jan Söderblomin suunnitteleman festivaalin teemana on Uusi maailma.

Hyväntahdon lähettiläs Barbara Hendricks blues-yhtyeineen ja Maj Lind -kilpailun voittaja, pianisti Mackenzie Melemed tuovat tuliaisinaan Yhdysvaltalaista ohjelmaa.

Superlahjakkaiden nuorten Seele-kvartetti kohtaa Jorma Hynnisen, Tölöläb-yhtyeen ambient-elektroninen kipinä sytyttää puupuhaltimet roihuun ja Tuuli Lindebergin ja Jutta Seppisen CHANGEnsemble tekee debyyttinsä.

Taiteellinen johtaja Jan Söderblom kokoaa jälleen musiikkijuhlien nimikkoyhtyeen, Grani-kvartetin (Söderblom, Bezrodny, Maijala, Gustafsson) huikean ohjelman äärelle: Suomen ensiesityksen saavat Missy Mazzolin Harp and Altar ja Steve Reichin WTC 9/11.

Musiikkijuhlien historian ensimmäinen Kyläpäivä kerää koko perheen Villin lännen perhekonserttiin ja yhteislaulumaratonille. Hollywood Kauniaisissa -konsertti kutsuu viihtymään myös uusia yleisöjä.

Uusi maailma Uudessa Paviljongissa 

Kauniaisten Uusi Paviljonki tunnetaan erinomaisesta kamarimusiikki- ja levytysakustiikastaan. Tiesitkö että sinne on Helsingistä vain 20 minuutin junamatka AB-vyöhykkeen lipulla?

Juhlavuoden kunniaksi Kauniaisten musiikkijuhlat vierailee myös Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

Kauniaisten musiikkijuhlien runsas tiede- ja oheisohjelma julkaistaan syyskuussa. Tiedeohjelma suunnitellaan yhdessä Tieteellisten seurain valtuuskunnan kanssa.

Lipunmyynti musiikkijuhlien konsertteihin alkaa 23.5.2019 Lippu.fi.