Tetiana Bielikova

Tetiana Bielikova syntyi vuonna 1996 Ukrainan Starobilskin kaupungissa. Hän aloitti musiikkiopintonsa viisivuotiaana ja siirtyi 15-vuotiaana Harkovan musiikkisisäoppilaitokseen Svitlana Zakharovan opetukseen. Vuosina 2014–2018 hän opiskeli saman opettajan johdolla Harkovan I. P. Kotlyarevsky -taideyliopistossa. Vuosina 2018–2021 hän opiskeli Folkwangin taideyliopistossa professori Henri Sigfridssonin luokalla. Lokakuussa 2021 hän aloitti duosoiton maisteriohjelman samassa oppilaitoksessa opettajanaan professori Evgeny Sinaiski. 

Tetiana Bielikova on esiintynyt merkittävissä konserttisaleissa kuten Kronberg-akatemian Casals Forumissa, Belem-kulttuurikeskuksessa Lissabonissa ja Harkovan Filharmoniassa. Hän on myös toiminut säestäjänä Folkwangin taideyliopiston fagottiluokalla, Robert Schumann -korkeakoulun viululuokalla Düsseldorfissa sekä useilla festivaaleilla ja mestarikursseilla.

Vuodesta 2020 hän on esiintynyt duona viulisti Dmitry Udovychenkon kanssa, esiintyen ahkerasti Saksassa ja Alankomaissa. Venäjän aloitettua sodan Ukrainaa vastaan, he ovat myös soittaneet lukuisia hyväntekeväisyyskonsertteja Ukrainan pakolaisten hyväksi.