Liput

LIPUNMYYNTI
Lippu.fi tai puhelimitse 0600 900 900 (2€/min + pvm). Suomenkielinen palvelu joka päivä klo 7–22.

Kaikki hinnat sis. palvelumaksun, toimitusmaksu voidaan lisätä ostoksen hintaan toimitustavan perusteella.

Alennettu hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, varusmiehiä ja lapsia (4–18 v.)

KAUNIAISISSA
Kauniaisten musiikkijuhlat järjestää lipunmyyntiä Villa Junghansissa, Kauppakeskus Granissa sekä Vanhustenviikon aikana Villa Bredassa seuraavan aikataulun mukaisesti:

Villa Junghans:
joka tiistai 3.9.–8.10. klo 12.30–14.30

Kauppakeskus Grani:
10.10.–24.10. arkisin klo 16–19 ja lauantaisin klo 12–15

Villa Breda:
11.10. klo 13.30–15.00

Maksutavat: käteinen, korttimaksu ja MobilePay.

Festivaalin aikana lippuja voi edelleen varata osoitteesta info@kauniaistenmusiikkijuhlat.fi ja ostaa tuntia ennen tilaisuuden alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Ryhmävaraukset info@kauniaistenmusiikkijuhlat.fi

Kulttuuria kaikille

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kauniaisten musiikkijuhlille on nyt saatavissa Kaikukorttilippuja.

Kaikukorttiliput lunastetaan Lippupisteen myyntipisteistä tai festivaalin omista myyntipisteistä. Varaudu näyttämään Kaikukortti ja kertomaan sen numero. Pääsylippu on maksuton, mutta Lippupiste perii palvelumaksuna 1,50 € / lippu sekä myyntipisteestä riippuvan toimitusmaksun. Huomioithan, että Kaikukortti on henkilökohtainen. Kaikukorttilippuja ei voi hankkia Lippupisteen verkkokaupasta. 

Lisätietoja Kaikukortin hankkimisesta Kauniaisten kaupungilta.