Saapuminen ja saavutettavuus

Kauniaisten musiikkijuhlien tapahtumat Kauniaisissa järjestetään Uudessa Paviljongissa, Villa Vallmogårdissa ja Kauniaisten kirkossa. Kauniaisten lisäksi festivaali ulottuu tänä vuonna myös Espoon kulttuurikeskukseen ja Helsingin Musiikkitaloon.

Tapahtumiin on useimmiten nopeinta ja ympäristöystävällisintä saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kauniaisiin on hyvät juna- ja bussiyhteydet niin Helsingin keskustasta kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Junat S, U, L ja E
Bussit 548 ja 549 Tapiolasta
Bussi 212 Kampista
Kauniainen kuuluu HSL:n B-vyöhykkeeseen

Pysäköinti

Uuteen Paviljonkiin suositellaan saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin tulet autolla, suosittelemme auton jättämistä rautatieaseman parkkipaikalle, sillä parkkipaikkoja Uuden Paviljongin läheisyydessä on rajoitetusti. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat Uuden Paviljongin ulkopuolelta. Saattoliikenne Uuden Paviljongin ovelle on sallittu. Saattoliikennettä ja pysäköintiä ohjaavat musiikkijuhlien pysäköintioppaat.

Yleisökuljetukset rautatieaseman parkkipaikalta: Musiikkijuhlien Volkswagen Caravelle ajaa rautatieaseman ja Uuden Paviljongin väliä n. 10 minuutin välein tunnin ajan ennen Paviljongin konsertteja ja puolen tunnin ajan ennen Paviljongin esitelmiä. Kyläpäivänä 26.10. ei järjestetä kuljetuksia. Kävelymatka asemalta Paviljongille on n. 550 metriä.

Myös Villa Vallmogårdiin suosittelemme saapumista julkisilla. Jos kuitenkin tulet autolla, suosittelemme auton jättämistä Vallmokujan alkupään parkkipaikalle, Helsingintien viereen. Saattoliikenne Villa Vallmogårdin ovelle on sallittu. Saattoliikennettä ja pysäköintiä ohjaavat musiikkijuhlien pysäköintioppaat.

Saapumisohjeet Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasaliin ja Helsingin Musiikkitaloon.

Saavutettavuus

Kauniaisten kirkkoon ja Uuteen Paviljonkiin on esteetön pääsy. Uuden Paviljongin salin ensimmäiselle ja viimeiselle riveille on esteetön pääsy. Ensimmäiselle riville pääsee lavan kautta, jonne rakennuksessa oleva hissi vie. Myös saavutettavat WC:t löytyvät pohjakerroksesta. Pyydäthän tarvittaessa apua paikkasi saavuttamiseksi musiikkijuhlien henkilökunnalta.

Kulku Villa Vallmogårdiin ei ole täysin esteetöntä, joten pyydäthän tarvittaessa apua rakennuksessa liikkumiseen.

Saavutettavuustiedot Espoon kulttuurikeskuksessa ja Helsingin Musiikkitalossa.

Ota rohkeasti yhteyttä musiikkijuhlien toimistoon saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.