Saapuminen ja saavutettavuus

Kauniaisten musiikkijuhlien tapahtumat Kauniaisissa järjestetään Uudessa Paviljongissa, Villa Vallmogårdissa ja Kauniaisten kirkossa.

Tapahtumiin on useimmiten nopeinta ja ympäristöystävällisintä saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kauniaisiin on hyvät juna- ja bussiyhteydet niin Helsingin keskustasta kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Junat S, U, L ja E
Bussit 548 ja 549 Tapiolasta
Bussi 212 Kampista
Kauniainen kuuluu HSL:n B-vyöhykkeeseen

Pysäköinti

Uuteen Paviljonkiin suositellaan saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin tulet autolla, suosittelemme auton jättämistä rautatieaseman parkkipaikalle, sillä parkkipaikkoja Uuden Paviljongin läheisyydessä on rajoitetusti. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat Uuden Paviljongin ulkopuolelta. Saattoliikenne Uuden Paviljongin ovelle on sallittu. Saattoliikennettä ja pysäköintiä ohjaavat musiikkijuhlien pysäköintioppaat.

Saavutettavuus

Kauniaisten kirkkoon ja Uuteen Paviljonkiin on esteetön pääsy. Uuden Paviljongin salin ensimmäiselle ja viimeiselle riveille on esteetön pääsy. Ensimmäiselle riville pääsee lavan kautta, jonne rakennuksessa oleva hissi vie. Myös saavutettavat WC:t löytyvät pohjakerroksesta. Pyydäthän tarvittaessa apua paikkasi saavuttamiseksi musiikkijuhlien henkilökunnalta.

Ota rohkeasti yhteyttä musiikkijuhlien toimistoon saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.