Medlem

Som Grankulla musikfests medlem har du möjlighet att delta i verksamheten på ditt eget sätt. Vi ordnar gemensamma konsert- och festivalresor samt erbjuder medlemmarna en möjlighet att köpa på förhand festivalbiljetter till nedsatt pris. Många av föreningens medlemmar ger en värdefull insats som frivilliga under själva festivalveckan. Ifall du vill stöda musikfestens verksamhet med en större summa än medlemsavgiften, kommer vi att styra ditt stöd speciellt till att möjliggöra unga artisters uppträdanden.

Föreningens medlemsavgift år 2023 är 25€/person

Du kan också bli ständig medlem för 250€/person

Medlemsansökan

Mecenatmedlem

Musikfesten ordnas årligen med stöd från Grankulla stad, församling, undervisnings- och kulturministeriet samt fonder. Under festivalens 14-åriga historia har också generositeten av privatpersoner från Grankulla varit en central form av stöd.

Mecenatmedlemmarna får fritt inträde till alla festivalens evenemang och om de så vill, nämns vid namn bland festivalens understödare. Som mecenat möjliggör du skäliga arvoden för artisterna och ett mångsidigt programutbud åt publik i alla åldrar. Ditt bidrag kommer att speciellt riktas åt unga artister och forskare.

Mecenatmedlemsavgiften 500€/person, 750€ / par

Frivilliga

Musikfesten möjliggörs också av de tiotals frivilliga. Utan dem skulle festivalveckan inte fungera. Kom med och förverkliga en gemensam musikfest som biljettförsäljare, ordningsman, back stage, i dirigerandet av parkeringen eller i andra uppgifter. Förutom den glada festivalstämningen får du gratis inträde till musikfestens tillställningar. Du kan redan nu anmäla via info@kauniaistenmusiikkijuhlat.fi.