Kauniaisten musiikkijuhlien vuoden 2022 teema ja ensimmäiset konsertit on julkaistu. Monitaiteinen ”Synteesi” muovautuu Kauniaisten konserttilavoilla 28.10.–6.11.2022.

Kansainvälisenä jousikvartettivieraana kuullaan Oxfordista saapuvaa Castalian String Quartetia, ohjelmassaan Mozartin, Finnisin ja Schubertin kvartetot. 

Näyttelijä Kati Outisen, tanssija Minna Tervamäen ja sopraano Pia Freundin näyttämöteos ”Try me Good King” tuo lavalle historiaa ja nykyaikaa, vanhaa musiikkia ja nykymusiikkia. Outisen, Tervamäen ja Freundin lisäksi esiintyjinä ovat muusikot Pauliina FredLouna Hosia ja Petteri Pitko

Koko perheen ohjelmana musiikkijuhlat järjestää yhdessä Maria Baric Companyn kanssa Valon juhlan, jossa päästään ihastelemaan säkenöivää tuliteatteria, tulisirkusta ja tulinukketeatteria.  

Virolainen Hortus Musicus -yhtye tunnetaan legendaarisesta renessanssimeiningistään. Jo 50-vuoden ikään ehtinyt, viulisti Andres Mustosen luotsaama yhtye tarjoaa Kauniaisissa yllätyksellisen ohjelman renessanssista nykypäivään ja Euroopasta Lähi-itään.  

Seuraavien konserttien lipunmyynti alkaa 10.6.
28.10. klo 18 Hortus Musicus, Kauniaisten kirkko
30.10. klo 17 Castalian String Quartet, Uusi Paviljonki
4.11. klo 19 Try Me Good King, Uusi Paviljonki

Valon juhlaan on vapaa pääsy.

Seuraa kesäkuukausien aikana täydentyvää konserttiohjelmaa sivuillamme – yllätyksiä on luvassa! Festivaalin uuden Huvilasarjan ja esitelmien ohjelma julkaistaan elo-syyskuun vaihteessa.