Instagram-kilpailu!

Voita VR-lasit tai Bluetooth-kaiutin!

Osallistuaksesi:
-Seuraa @kauniaisten_musiikkijuhlat Instassa
-Postaa vähintään yksi kuva joka kertoo mitä SINÄ haluaisit nähdä Musiikkijuhlien ohjelmistossa. Ohjelmaa voit selailla osoitteessa tässä
-Käytä tägiä #kauniaistenmusiikkijuhlat
-Kilpailu on käynnissä la 4.11 asti. Voittaja arvotaan 5.11!

 

Kävitkö konsertissa? Anna palautetta!

Voit voittaa kahdet liput ensi vuoden musiikkijuhliin! Eikö lomake toimi? Klikkaa TÄSTÄ!

 

 

 

KMJ 2017: Rohkeasti uudistunut ohjelma

Festivaalin uusi taiteellinen johtaja, kapellimestari ja viulutaiteilija Jan Söderblom on suunnitellut rohkeasti uudistetun ohjelman joka rakentuu musiikkijuhlan vahvan ja omaleimaisen perinteen varaan, mutta on samalla myös uudistunut.

Tiede ja filosofia ovat saaneet yhä suuremman roolin ja jousikvartettotulkinnat vuorottelevat tieteellisten ja filosofisten keskustelujen kanssa. Erilaiset työpajat ja popup-konsertit täydentävät tunnelmaa.

Erikseen on mainittava, että eturivin suomalaisen nykysäveltäjän Sebastian Fagerlundin uusi teos saa suomalaisen kantaesityksen tämän vuoden festivaalilla. Lavalla nähdään myös m.m. Sami Pihlström, Sara Heinämaa, Minna Lindgren, Eero Tarasti, Piia Komsi sekä festivaalin taiteellinen johtaja Jan Söderblom.

Koko ohjelma löytyy tästä.

               

Uutiset

 

Ennakkoesitteessä mainittu säveltäjähaastattelu on peruttu

Kauniaisten musiikkijuhlien ohjelman ennakkoesitteessä mainittu Toshi Ichiyanagin haastattelu lauantaina 1.11. klo 13 on peruttu.

Pöytä on katettu – juhla voi alkaa!

Viisivuotisjuhlaa viettävä Kauniaisten musiikkijuhlat tuo taiteen ja tieteen vuorovaikutusta syksyn pimeneviin iltoihin. Avajaispäivänä sunnuntaina kuullaan ensin musiikkia Bachista Brasiliaan – jousilla, cembalolla ja laulaen.

Esiintyjämuutos - Pia Freund korvaa Olga Heikkilän

Olga Heikkilän esiintymiset Kauniaisten musiikkijuhlilla ovat peruuntuneet. Hänen tilallaan festivaalilla kuullaan Pia Freundia.

  

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                                           

 

YRITYSPARTNERIT     PARTNERS