Instagram-kilpailu!

Voita VR-lasit tai Bluetooth-kaiutin!

Osallistuaksesi:
-Seuraa @kauniaisten_musiikkijuhlat Instassa
-Postaa vähintään yksi kuva joka kertoo mitä SINÄ haluaisit nähdä Musiikkijuhlien ohjelmistossa. Ohjelmaa voit selailla osoitteessa tässä
-Käytä tägiä #kauniaistenmusiikkijuhlat
-Kilpailu on käynnissä la 4.11 asti. Voittaja arvotaan 5.11!

 

Kävitkö konsertissa? Anna palautetta!

Voit voittaa kahdet liput ensi vuoden musiikkijuhliin! Eikö lomake toimi? Klikkaa TÄSTÄ!

 

 

 

KMJ 2017: Rohkeasti uudistunut ohjelma

Festivaalin uusi taiteellinen johtaja, kapellimestari ja viulutaiteilija Jan Söderblom on suunnitellut rohkeasti uudistetun ohjelman joka rakentuu musiikkijuhlan vahvan ja omaleimaisen perinteen varaan, mutta on samalla myös uudistunut.

Tiede ja filosofia ovat saaneet yhä suuremman roolin ja jousikvartettotulkinnat vuorottelevat tieteellisten ja filosofisten keskustelujen kanssa. Erilaiset työpajat ja popup-konsertit täydentävät tunnelmaa.

Erikseen on mainittava, että eturivin suomalaisen nykysäveltäjän Sebastian Fagerlundin uusi teos saa suomalaisen kantaesityksen tämän vuoden festivaalilla. Lavalla nähdään myös m.m. Sami Pihlström, Sara Heinämaa, Minna Lindgren, Eero Tarasti, Piia Komsi sekä festivaalin taiteellinen johtaja Jan Söderblom.

Koko ohjelma löytyy tästä.

               

Uutiset

 

Seminaari: Visiosta menestykseen

Jokasyksyisen festivaalinsa rinnalle Kauniaisten musiikkijuhlat järjestää seminaarin jossa musiikki ja liike-elämä kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Alustajina ovat Matti Alahuhta, Hannu Lintu ja Seppo Kimanen.

Ongelmia sähköpostivarauksissa

Lippuvarauksia varten perustetut sähköpostiosoitteemme ovat reistailleet. Ongelma on nyt korjattu, mutta aikaisempia varauksia on valitettavasti hävinnyt järjestelmästä.

Musiikkijuhlien luennoitsijoiden nimet selvät

Kauniaisten musiikkijuhlat on hybridifestivaali, taiteen ja tieteen vuoropuhelu joka tarjoaa sanoin ja sävelin sekä ajattomia että omaan aikaansa sidottuja ajatuksia. Lue lisää vuoden esitelmöitsijöistä.

  

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                                           

 

YRITYSPARTNERIT     PARTNERS