Instagram-kilpailu!

Voita VR-lasit tai Bluetooth-kaiutin!

Osallistuaksesi:
-Seuraa @kauniaisten_musiikkijuhlat Instassa
-Postaa vähintään yksi kuva joka kertoo mitä SINÄ haluaisit nähdä Musiikkijuhlien ohjelmistossa. Ohjelmaa voit selailla osoitteessa tässä
-Käytä tägiä #kauniaistenmusiikkijuhlat
-Kilpailu on käynnissä la 4.11 asti. Voittaja arvotaan 5.11!

 

Kävitkö konsertissa? Anna palautetta!

Voit voittaa kahdet liput ensi vuoden musiikkijuhliin! Eikö lomake toimi? Klikkaa TÄSTÄ!

 

 

 

KMJ 2017: Rohkeasti uudistunut ohjelma

Festivaalin uusi taiteellinen johtaja, kapellimestari ja viulutaiteilija Jan Söderblom on suunnitellut rohkeasti uudistetun ohjelman joka rakentuu musiikkijuhlan vahvan ja omaleimaisen perinteen varaan, mutta on samalla myös uudistunut.

Tiede ja filosofia ovat saaneet yhä suuremman roolin ja jousikvartettotulkinnat vuorottelevat tieteellisten ja filosofisten keskustelujen kanssa. Erilaiset työpajat ja popup-konsertit täydentävät tunnelmaa.

Erikseen on mainittava, että eturivin suomalaisen nykysäveltäjän Sebastian Fagerlundin uusi teos saa suomalaisen kantaesityksen tämän vuoden festivaalilla. Lavalla nähdään myös m.m. Sami Pihlström, Sara Heinämaa, Minna Lindgren, Eero Tarasti, Piia Komsi sekä festivaalin taiteellinen johtaja Jan Söderblom.

Koko ohjelma löytyy tästä.

               

Uutiset

 

Kauniaisten musiikkijuhlat 2014: Ohjelma julkaistu

Taiteellinen johtaja Seppo Kimanen kuvailee vuoden pimeimpään aikaan sijoittuvan festivaalin ohjelmaa ilmavaksi ja iloiseksi.

Kauniaisten musiikkijuhlat kasvoi ja laajeni

Neljättä kertaa vietetyt musiikkijuhlat ylittivät kaikki odotukset. Suurin kasvu näkyi kävijämäärässä, joka nousi lähes puolella aiempiin vuosiin verrattuna.

Musiikkijuhlien päätöspäivä: Romantiikan unohdettuja mestareita ja huikea päätöskonsertti

Musiikkijuhlien viimeinen päivä tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Festivaali huipentuu odotettuun päätöskonserttiin Uudessa Paviljongissa klo 19.

  

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                                           

 

YRITYSPARTNERIT     PARTNERS