ILOA-kvartetti

ILOA-kvartetti on uusimman sukupolven jousikvartetti. He saavat säännöllisesti opetusta muun muassa Uusi Helsinki -kvartetin Petri Aarniolta sekä Tuomas Lehdolta ja ovat suorittaneet mestarikursseja muun muassa Levon Chilingirianin, Mark Gothónin ja Hartmut Rohden johdolla. ILOA-kvartetissa soittavat Iidamari Ahonen ja Laura Kukkonen, viulu, Ada Koivukangas, alttoviulu sekä Oona Koivukangas, sello.

Iidamari Ahonen (s.2003) opiskelee Helsingin konservatorion toisella asteella Petri Aarnion oppilaana. Hän on osallistunut lukuisiin viulukilpailuihin ja soittaa säännöllisesti resitaaleja mm. Naoko Shibayama-Aarnion kanssa. Laura Kukkonen (s. 2001) opiskelee Sibelius-Akatemiassa professori Réka Szilvayn luokalla sekä tekee samanaikaisesti tutkintoa Leipzigin konservatoriossa professori Erich Höbarthin luokalla. Hän on mukana aktiivisesti orkesteri- ja kamarimusiikkiprojekteissa. Kesällä 2019 Kukkonen voitti Play With Ray- kilpailun.

Ada Koivukangas (s. 2001) opiskelee Sibelius-Akatemiassa Lilli Maijalan luokalla. Koivukangas nauttii musiikin tekemisestä niin kamarimusiikki- kuin orkesterikokoonpanoissa.  Oona Koivukangas (s. 2003) opiskelee Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa opettajanaan Tuomas Lehto. Koivukangas on aktiivinen kamarimuusikko. Kilpailumenestyksestä mainittakoon jaettu ensimmäinen palkinto Salon sellokilpailussa.