Jäsenet

Kauniaisten musiikkijuhlien jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen toimintaan haluamallasi tavalla. Järjestämme yhteisiä konsertti- ja festivaaliretkiä ja tarjoamme jäsenille musiikkijuhlien liput edulliseen ennakko-ostohintaan. Moni yhdistyksen jäsenistä antaa arvokkaan panoksensa musiikkijuhlien toteuttamiseen toimimalla festivaaliviikolla vapaaehtoisena. Mikäli haluat tukea musiikkijuhlien toimintaa jäsenmaksua suuremmalla summalla, ohjaamme lahjoituksesi erityisesti nuorten taiteilijoiden esiintymisen mahdollistamiseen.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25€ / hlö vuodelle 2023

Voit liittyä myös ainaisjäseneksi 250€ / hlö

Jäsenhakemus

Mesenaattijäsenet

Musiikkijuhlat järjestetään vuosittain Kauniaisten kaupungin, seurakunnan, Opetus- ja kulttuuriministeriön ja säätiöiden tuella. Festivaalin 14-vuotisen historian ajan myös kauniaislaisten yksityishenkilöiden avokätisyys on ollut keskeinen tukimuoto.

Mesenaattijäsenille tarjoamme vapaan pääsyn festivaalin kaikkiin tapahtumiin ja halutessanne mainitsemme nimenne festivaalin tukijoiden listalla. Yksityisten mesenaattien tuki mahdollistaa taiteilijoillemme kohtuullisemmat palkkiot ja monipuolisen ohjelmatarjonnan kaikenikäiselle yleisölle. Ohjaamme lahjoituksesi erityisesti nuorten taiteilijoiden ja tieteilijöiden tukemiseen.

Mesenaattijäsenmaksu 500€ / hlö, 750€ / pariskunta

Vapaaehtoiset

Musiikkijuhlien toteuttamisen mahdollistavat myös kymmenet vapaaehtoiset, joita ilman festivaaliviikon toiminta ei pyörisi. Tule mukaan rakentamaan yhteistä musiikkijuhlaa liikenteenohjaajaksi, lipunmyyjäksi, järjestyksenvalvojaksi, backstagelle tai muihin tehtäviin. Iloisen festaritunnelman lisäksi pääset veloituksetta kuulemaan musiikkijuhlien tilaisuuksia. Voit ilmoittautua mukaan syksyn vapaaehtoisten joukkoon lähettämällä viestin osoitteeseen info@kauniaistenmusiikkijuhlat.fi.