Ankomst och tillgänglighet

Grankulla musikfests tillställningar i Grankulla ordnas i Nya Paviljongen, Villa Vallmogård och i Grankulla kyrka.

Att anlända med kollektivtrafik till tillställningarna är oftast är det snabbaste och mest ekologiska alternativet. Tåg- och bussförbindelserna från både Helsingfors och andra orter i huvudstadsregionen till Grankulla är bra.

Tågen S, U, L och E
Bussarna 548 och 549 från Hagalund
Buss nr 212 från Kampen
Grankulla hör till HRT:s zon B

Parkering

Vi rekommenderar musikfestens gäster att åka kollektivt för att nå Nya Paviljongen. Om ni väljer att komma med bil, rekommenderar vi att ni lämnar bilen vid järnvägsstationens parkeringsplats, eftersom det finns endast ett fåtal parkeringsrutor i närheten av Nya Paviljongen. För personer med nedsatt rörlighet reserverar vi parkeringsplats utanför Nya Paviljongen. Också angöringstrafik är tillåtet. Hämta och lämna-parkeringen dirigeras av musikfestens parkeringsövervakare.

Tillgänglighet

Grankulla kyrka och Nya Paviljongen är tillgängliga byggnader. Nya Paviljongens salens första och sista bänkrader når man utan hinder. Använd hissen för att ta er till den första raden. Också de tillgängliga toaletterna finns på bottenvåningen. Ifall du behöver hjälp med att nå din sittplats, hjälper musikfestens personal dig gärna.

Ta gärna kontakt med musikfestens byrå om du har frågor gällande tillgängligheten.